Sajtkultura trappista ,edami,gouda 5db/csom

Értékelés:

Cikkszám: p2

Trappista sajtok kultúrája 7 baktérium törzsből keverve. Az enyhe utómelegítéssel készülő fékemény sajtokhoz ideális, mert az összetevő baktériumok kiválasztása és egymáshoz mért arányuk ezekben a sajtokban érvényesül leginkább.

Összetevők: Mezofil és termofil savanyító és aroma termelő baktériumok, gáztermelő baktériumok.

  • Lactococcus lactis
  • Lactococcus cremoris
  • Lactis diacetylactis
  • Streptococcus thermophillus törzsek
  • Leuconostoc mesenteroides törzsek
  • Lactobacillus helveticus
  • Lactobacillus delbrueckii
    a baktériumok hordozó anyagai:
    - maltodextrin
    - szacharóz

Ajánljuk: Trappista, Gouda, Edami, Óvári, Port Salut, Tilsiti stb.. -félkemény sajtok készítéséhez

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.

Ár: 1 250 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!